Tanulj angolul kedvezményesen!

Nagyon sok fiatal diplomással kerülünk kapcsolatba, akik tehetségesek, lelkesek, motiváltak, mégis nehezen találnak magunknak jó munkahelyet és megfelelő bérezést. Ennek sokszor az is az oka, hogy a cégek olyan kommunikációs elvárásokat támasztanak – legtöbbször angol és német nyelvből, amire az egyetem nem készít fel, és otthon is nehéz eljutni a megfelelő szintre.

Többször látjuk azt, hogy a szakmailag tökéletesen megfelelő mérnök a szakmához igazán nem is kapcsolódó elvárások miatt, mint például a nem megfelelő szintű angol kommunikáció, kiesik a kiválasztás során. Pedig a legtöbb informatikusnak meg van az alap angol tudása, hiszen minden szakmai anyag angolul érhető el, de magabiztosan megszólalni csak kevesen mernek/képesek. Ezt érdemes lenne mindenkinek fejleszteni.

A számos nyelvoktatási módszer közül tapasztalatunk szerint a Callan-módszer az egyik legjobb arra, hogy a kommunikációs képességeid gyorsan tudd fejleszteni az anyanyelvi tanároknak köszönhetően. Ezt a módszert alkalmazza az ILC nyelviskola is, akiknél most a Schönherz Bázison keresztül extra kedvezményekkel tanulhatsz angolul.

Miből választhatsz?

1. Csatlakozhatsz a csoportos órákhoz. Az első alkalom ingyenes.

Az eredeti díj 1600-1800 Ft/óra. A Schönherz Bázison keresztül alapból 900 Ft/óra, de létszámtól függően számodra a díj lehet akár 500 Ft/óra is. Ez 64%-os kedvezményt jelent, ha a Schönherz Bázison keresztül jelentkezel.

A csoport létszáma várhatóan 6-8 fő, maximum 10. Az oktatásra használt ún. Callan-módszer garantálja, hogy folyamatosan mindenkinek beszélnie, gyakorolnia kell az órákon. Az első alkalommal ezt INGYEN kipróbálhatod, és magad is meggyőződhetsz arról, hogy ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban lehet tanulni és fejlődni a kommunikációban az anyanyelvi tanár személyes segítsége révén.

Az időpontokat a Te szabadidőd és a jelentkezések függvényében szervezzük, azt pedig a csoporttal közösen alakítjuk ki, hogy hetente hány órát tartsunk. A helyszínnel, elérhetőségekkel kapcsolatos információkért, valamint a további részletekért hívd kolleganőnket a lenti telefonszámon, vagy írj neki e-mailt a kérdéseiddel.


2. Intenzív tanfolyamok fix időpontban

Óránként 700.- forintért vehetsz részt 2 hetes, heti 3x3 órás tanfolyamokon, 7-10 fős csoportokban. A tanfolyam teljes hosszát a csoport határozhatja meg és a két hetes turnus akárhányszor megújítható.

Két opcióból választhatsz:3. Felkészülés nyelvvizsgára

30 órás, B2-es nyelvvizsgára felkészítő, intenzív csoportba is csatlakozhatsz, 6-7 fős létszámmal.

Heti 3x3 órában, hétfő, szerda, péntek 10.30-tól 13.20-ig lesznek az órák, a részvételi díj mindössze 29.900.- forint fejenként.


Amit mi kérünk a kedvezményekért cserébe:
Csupán annyi, hogy olvasd a hírlevelünket és ajánld az akcióinkat az ismerőseid között

Az akciók csak július és augusztus hónapban elérhetőek!


Jelentkezési szándékodat, vagy kérdésedet jelezd e-mailben vagy telefonon:
Kedves Adrienn, kolléganőnknek (06-70-450-3600).

Jó tanulást mindenkinek!