Hogyan készülj fel egy IT szakmai utazásra

Mielőtt elutazol valahova, készülj fel a hardver-, infrastruktúra- és szoftverbeli kihívásokra.Számtalan lehetőség van kevésbé fejlett és távoli területeken dolgozni, ahol az internet-lefedettség és az elérhető technológia nem olyan magas szintű, mint a mi első világbeli városainkban. Fontos tudni, hogyan készülj fel a helyi technológiai helyzetre. Mivel az állapotok nagymértékben változnak a Föld körül, szinte lehetetlen specifikus tanácsot adni a legtöbb területhez, de van néhány átfogó információ, ami segíthet.


Emellett mielőtt elindulsz, tudj meg a hely általános IT és telekom helyzetéről annyit, amennyit csak lehet, így egy kicsit jobban fel tudsz készülni a lehetséges buktatókra.


Tervezés az elérhető harverre és infrastruktúrára


Tervezés az ott található szoftverekre

Tervezés az általad vitt szoftverre


Nincs is jobb módja a nyílt forráskódú szoftverek előnyeinek közvetítésére, mint más embereknek megmutatni. Itt következik néhány ajánlás ezen a téren.


Forrás

***
Ha Te is kreatív, kihívásokkal teli mérnök állást keresel minoségi munkáltatónál, jó helyen jársz, mert a Schönherz Bázis épp azért jött létre, hogy Neked segítsen.
Gyere, nézz szét aktuális állásaink között!