Android tanfolyam - Kedvezményes tanulási lehetőség

Nagyon sok fiatal diplomással kerülünk kapcsolatba, akik tehetségesek, lelkesek, motiváltak, mégis nehezen találnak magunknak jó munkahelyet. Ennek sokszor az az oka, hogy a cégek gyakran olyan technológiákat használnak, amiket az egyetemen nem oktatnak, és otthon is nehéz megismerkedni velük. Emiatt azt találtuk ki, hogy összegyűjtünk Nektek olyan tanulási lehetőségeket, ahol a piaci árnál sokkal kedvezőbben szerezhettek olyan tudást, ami segít a szakmai fejlődésetekben és az elhelyezkedésben.

A mai ajánlatunk egy Android fejlesztői tanfolyam, ahol sikerült megszerveznünk, hogy a Schönherz Bázison keresztül jelentkezők több mint 60%-os kedvezménnyel vehessenek részt ezen a 48 órás tanfolyamon.

Mit kapsz?

Mit kérünk:

További részletek:

Az oktató: Holczhauser Károly

Bemutatkozás:
"2010 óta foglalkozom Android fejlesztéssel. Az elmúlt években a legkülönbözőbb mobilalkalmazás fejlesztésekben vettem részt, Android operációs rendszerre. Kezdve a sort: hírolvasó alkalmazás, Magyarország egyik legnagyobb portálja számára. Naponta több ezren használják, az összes letöltés 100.000-500.000 között. Megemlíthetem az ország vezető bankfiókjának ügyfélkiszolgáló alkalmazását, melynek segítségével az ügyfelek megnézhetik a számlaegyenleget, vagy utalást indíthatnak el. Ezeken túl volt szerencsém számos, más kisebb project-ben részt venni. 2012 óta egy multinacionális cégnél dolgozom, mint Android fejlesztő és oktató. Magával az Android oktatással először 2011-ben kerültem kapcsolatba, amikor a Pázmány Péter egyetemen felkértek Android programozás oktatására. Ezt a tevékenységet jelenleg is ellátom, tehát 4 éves oktatói tapasztalattal rendelkezem. Az egyetemi katedra mellett, sikeresen tartottam már több hazai vállalkozásnak is képzést a mobil oktatás rejtelmeivel kapcsolatban.”

Jelentkezési szándékodat, vagy kérdésedet jelezd e-mailben vagy telefonon:
Kedves Adrienn kolléganőnknek (06-70-450-3600).

Jó tanulást mindenkinek!