Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Kövess minket!

Munkajogi tanácsadó

Minden IT-s, mérnök szakember életében vannak olyan szituációk, amikor az életüket alapvetően meghatározó fontos döntéseket kell meghozniuk. Ezen döntések meghozása sokszor nehéz, gyakran azért, mert nem a Te szakterületed érintik és az adott témában nem feltétlenül vagy jártas. Azért hoztuk létre a Tanácsadói Bázist, hogy ilyen helyzetekben segíteni tudjunk. Partnereink olyan szakemberek, akiknek adott témában garantáljuk a hozzáértését.

Munkajogi tanácsadónk: dr. Vincze Kornélia ügyvéd

Bemutatkozás:

Jogi tanulmányaimat 1999-ben Budapesten, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Jogász szakán, és 2001-ben a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Munkaügyi szakjogász posztgraduális képzésén végeztem. A jogi szakvizsgát 2003-ban szereztem meg. Jelenleg az Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Állam és Jogtudományi Kar Társasági jogi- és cégjogi szakjogász képzésén veszek részt. 2004-től a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja vagyok.

Szakmai tapasztalat:

Több mint tíz éves ügyvédi tevékenységem során a munka és társadalombiztosítási jog és a gazdasági jog területén szereztem sokrétű tapasztalatot. Mind munkavállalók, mind munkáltatók részére nyújtok tanácsadást, végzek iratszerkesztést és látok el jogi képviseletet peres eljárásban.

Bármilyen munkajogi, vagy ahhoz kapcsolódó területen felmerülő kérdésben keressen bátran az info[kukac]drvinczekornelia.hu email címen.

A Schönherz Bázis oldalán regisztrált, vagy szakmai önéletrajzát a Bázisnak elküldő műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek számára 30% kedvezményt biztosítok a szokásos ügyvédi tanácsadás díjaiból.

A tanácsadás óradíja alap esetben 10 000 - 15 000 Ft bonyolultságtól függően, a kedvezmény ezekből a díjakból jön le.