Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírek

Tanulj angolul kedvezményesen!
Tanulj angolul kedvezményesen!
Nagyon sok fiatal diplomással kerülünk kapcsolatba, akik tehetségesek, lelkesek, motiváltak, mégis nehezen találnak magunknak jó munkahelyet és megfelelő bérezést. Ennek sokszor az is az oka, hogy a cégek olyan kommunikációs elvárásokat támasztanak – legtöbbször angol és német nyelvből, amire az egyetem nem készít fel, és otthon is nehéz eljutni a megfelelő szintre.

Többször látjuk azt, hogy a szakmailag tökéletesen megfelelő mérnök a szakmához igazán nem is kapcsolódó elvárások miatt, mint például a nem megfelelő szintű angol kommunikáció, kiesik a kiválasztás során. Pedig a legtöbb informatikusnak meg van az alap angol tudása, hiszen minden szakmai anyag angolul érhető el, de magabiztosan megszólalni csak kevesen mernek/képesek. Ezt érdemes lenne mindenkinek fejleszteni.

A számos nyelvoktatási módszer közül tapasztalatunk szerint a Callan-módszer az egyik legjobb arra, hogy a kommunikációs képességeid gyorsan tudd fejleszteni az anyanyelvi tanároknak köszönhetően. Ezt a módszert alkalmazza az ILC nyelviskola is, akiknél most a Schönherz Bázison keresztül extra kedvezményekkel tanulhatsz angolul.

Miből választhatsz?

1. Csatlakozhatsz a csoportos órákhoz. Az első alkalom ingyenes.

Az eredeti díj 1600-1800 Ft/óra. A Schönherz Bázison keresztül alapból 900 Ft/óra, de létszámtól függően számodra a díj lehet akár 500 Ft/óra is. Ez 64%-os kedvezményt jelent, ha a Schönherz Bázison keresztül jelentkezel.

A csoport létszáma várhatóan 6-8 fő, maximum 10. Az oktatásra használt ún. Callan-módszer garantálja, hogy folyamatosan mindenkinek beszélnie, gyakorolnia kell az órákon. Az első alkalommal ezt INGYEN kipróbálhatod, és magad is meggyőződhetsz arról, hogy ezzel a módszerrel sokkal gyorsabban lehet tanulni és fejlődni a kommunikációban az anyanyelvi tanár személyes segítsége révén.

Az időpontokat a Te szabadidőd és a jelentkezések függvényében szervezzük, azt pedig a csoporttal közösen alakítjuk ki, hogy hetente hány órát tartsunk. A helyszínnel, elérhetőségekkel kapcsolatos információkért, valamint a további részletekért hívd kolleganőnket a lenti telefonszámon, vagy írj neki e-mailt a kérdéseiddel.


2. Intenzív tanfolyamok fix időpontban

Óránként 700.- forintért vehetsz részt 2 hetes, heti 3x3 órás tanfolyamokon, 7-10 fős csoportokban. A tanfolyam teljes hosszát a csoport határozhatja meg és a két hetes turnus akárhányszor megújítható.

Két opcióból választhatsz:
  • reggeli csoport: hétfő, szerda, péntek, 8:30-11:20
  • délutáni csoport: hétfő, szerda, péntek, 17:30-20:203. Felkészülés nyelvvizsgára

30 órás, B2-es nyelvvizsgára felkészítő, intenzív csoportba is csatlakozhatsz, 6-7 fős létszámmal.

Heti 3x3 órában, hétfő, szerda, péntek 10.30-tól 13.20-ig lesznek az órák, a részvételi díj mindössze 29.900.- forint fejenként.


Amit mi kérünk a kedvezményekért cserébe:
Csupán annyi, hogy olvasd a hírlevelünket és ajánld az akcióinkat az ismerőseid között

Az akciók csak július és augusztus hónapban elérhetőek!


Jelentkezési szándékodat, vagy kérdésedet jelezd e-mailben vagy telefonon:
Kedves Adrienn, kolléganőnknek (06-70-450-3600).

Jó tanulást mindenkinek!