Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Kövess minket!

Hírek

Szeptemberi programajánló informatikusoknak és mérnököknek - I. rész
Szeptemberi programajánló informatikusoknak és mérnököknek - I. rész

Szomorkodhatnánk ugyan, hogy vége a nyárnak és minden visszaáll a rendes kerékvágásba, de az ősz közeledte egyben azt is jelenti, hogy ismét felpörög az élet a szakmai eseményeket illetően. Csak szeptemberben annyi lehetősége lesz az informatikusoknak és villamosmérnököknek a tudásuk gyarapítására, hogy azzal már nehéz lépést tartani. Ennek örömére elhoztuk nektek szeptember első 2 hetének legérdekesebb programjait. Íme:


Szeptember 4: Derrick és Harry nyomoz - projektmenedzsment tréning
Coachingcentrum  - Eötvös utca 27., Budapest, 1067


Az IT szektorban közel sem szokatlan, ha az embernek egy csapat tagjaként, projektfeladaton kell dolgoznia. A csapat tagja természetesen a projekt menedzsere is, akinek nem egyszerű feladat összefogni az összes csapatjátékost, így a megfelelő szaktudás mellett egyéb tényezők is kiemelten fontosak. Ha szeretnéd a projektmenedzsment minden csínyát elsajátítani, látogass a szoban forgó tréningre!


További részletek
Szeptember 7: Mesterséges intelligencia és adatvezérelt döntéshozatal
Nokia Skypark - Bókay János utca 36-42., Budapest, 1083


Algoritmusok és üzleti döntések... AI stratégia és adatvezérelt döntéshozatal... Mi az intelligencia... Adatvezérelt értékesítés... ezeket ígéri a Spark Institute at IBS soron következő meetupja, melyen izgalmas perspektívából kerül megvilágításra a technológia adta lehetőségek. Az 5 előadót tömörítő  - ingyenes - előadásra már most alig van szabad hely, úgyhogy ne habozz sokat, amennyiben foglalkoztat a téma!


További részletek
Szeptember 7: Ericsson Open House
Ericsson RnD - Budapest, 1117


"Szoftverfejlesztő vagy, érdekel, hogy mi történik a szakmában? Most megnézheted, mi történik az Ericsson K+F Központjában!" - csábítgatja az érdeklődőket a híres technológiai vállalkozás, melynek eseményém olyan úttörő fejlesztésekről lesz szó, mint az 5G, a Cloud vagy egyéb IoT megoldások és persze az interaktivitás sem marad el. Sőt, ekkor kerül megrendezésre az EricssonFeszt is, ahol italok és zene várja az oda látogatókat.


További részletek
Szeptember 14: Robotikai problémamegoldás helyszíni példákkal
Demola Budapest - Egry József utca 18. BME V1 épület C szány, Budapest, 1118


Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az első szeptemberi, saját rendezésű meetupunkat, amelyen a Hungarian Robot Builders tagjainak tolmácsolásában derül fény rá, hogy milyen kihívások nehezítik a robotépítők munkáját és mindenzt egy esettanulmányon szemléltetve követhetjük végig: TelePresence, virtuális valóság, sztereó stream jelátvitel és még sok más egy helyszíni robot segítségével! 


További részletek


***

Ha Te is kreatív, kihívásokkal teli mérnök állást keresel minõségi munkáltatónál, jó helyen jársz, mert a Schönherz Bázis épp azért jött létre, hogy Neked segítsen.
Gyere, nézz szét aktuális állásaink között!