Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Kövess minket!

Hírek

Milyen események lesznek októberben?
Milyen események lesznek októberben?

Új hónap, új programok - természetesen októberben is jelentkezünk a most már megszokott ajánló cikkünkkel, amelyben összeszedjük az adott időszak legfontosabb, legérdesebb eseményeit az IT és mérnöki pályán dolgozók számára. Lássuk a kínálatot!Október 5: I C what you did last summer :: 2017

Schönherz Zoltán Kollégium


5. JUBILEUMI PROGRAMOZÓI KONFERENCIA - Idén is megrendezésre kerül az "I C what you did last summer" nevű programozásról szóló konferenciánk! Gyere és nézz meg pár érdekes előadást hallgatótársaidtól - vagy ha elég bátor vagy, jelentkezz előadónak!


Bővebb információk a Konferencia témájáról és hangulatáról
Október 10: GDG DevFest Budapest 2017

Hotel Benczúr


Nagyszabású, változatos és angol nyelvű szakmai előadásokkal várja a Google Developers Group a fejlődni vágyó fejlesztőket is, ahol többek között szóba kerül a felhős adattárolás, az Angular, az android alkalmazások biztonsága, a felhasználói élmény és sok egyéb. Tájékozódj és váltsd meg jegyedet!


További részletek
Október 12: Nyomtass TE is 3D-ben!

Demola Budapest


Sok szeretettel várunk mindenkit jövő hét csütörtökön, 18:00-tól a Demolában, ahol a soron következő meetupunkon a 3D nyomtatás technológiáját vesszük górcső alá. Az altálanos iparági fejlődések mellett külön kitérünk az informatikai és villamosmérnöki felhasználásra, így például az ESD antitsztatikus alapanyagra vagy az elektronikai eszközök burkolatának gyártására is. Az esemény második felében pedig minden látogató kipróbálhat saját kezűleg is egy ilyen eszközt!Jelentkezz INGYENESEN önéletrajzoddal
Október 16: A fintechen túl

Anker't


Jön Magyarország első blockchain és API konferenciája! Nagyító alatt a jövő technológiái és új jelenségei a pénzügyi szektorban. Erős szakmai program az ország legfelkészültebb szakembereivel.


További részletek
Október 21: Hacktivity Conference 2017


Idén már a 14. alkalommal kerül megrendezésre a Hacktivity IT biztonsági konferenciája, melynek keretében hivatásos szakemberek tolmácsolásában értesülhetnek az érdeklődők az éppen aktuális fejleményekről a szektor legmélyebb bugyraiban.


További részletek