Főoldal

"Mérnököt a mérnöktől"

A Schönherz Bázis összeköti az állást kereső és állást kínáló mérnököket.

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hírek

Ha a programnyelvek fegyverek lennének
Ha a programnyelvek fegyverek lennének
A C egy mesterlövész-puska - addig jó, amíg biztos kézzel tudod használni, de amint rossz helyre célzol, azt találod el, aki veled van.
 

 
C++ egy nundzsaku, ami hatásos és elég menő, ha jól forgatják, viszont jópár fájdalmas évbe beletelik, míg elsajátítja valaki a használatát, és akkor is inkább azt kívánja, bárcsak mást használna.
 

 
A Perl lenne a molotov-koktél: talán volt idő, amikor hasznát lehetett venni, de már alig használják páran.
 

 
A Java egy 240G-s, hevederes automata géppuska, amin a heveder vagy tovább megy, vagy nem, és ha tüzelés közben beakad, kapsz egy NullPointerExceptiont, a puska felrobban, és neked annyi.
 

 
A Scala a 240G-s Java egy változata azzal a különbséggel, hogy használati útmutatóját egy olyan, érthetetlen dialektusban írták, amiről sokan úgy vélik, hogy igazából halandzsa.
 
 
A JavaScript egy markolat nélküli kard.
 

 
A Go egy személyre szabott “if err != nil” rajtpisztoly, amin minden lövésnél le kell ellenőrizni, hogy tényleg elsült-e. Vaktöltények helyett pedig kapcsokat lő.
 
 
A Rust egy 3D-s nyomtatóval készült pisztoly. Egyszer talán jól jöhet.
 
 
A bash egy elátkozott kalapács: használat közben minden dolog a közelben szögnek tűnik, főleg a hüvelykujjad.
 

 
A Python egy “v2/v3” kétcsövű vadászpuska: egyszerre csak egy csővel tudsz lőni, és akkor sem azzal, amelyikkel kéne. Lehet, hogy mégsem szabad kézzel kellett volna megrajzolni...
 

 
A Ruby egy rubinból vésett kard, amit általában csak azért használnak, mert szép fényes.


 
A PHP egy öntözőcső, aminek az egyik végét általában a kocsi kipufogójához csatlakoztatják, a másik végét az ablakon keresztül az utastérbe vezetik, majd beülnek, és elindítják a motort...
 

 
A Mathematica egy alacsony Föld körüli pályán keringő ágyú, ami valószínűleg fantasztikus dolgokra lenne képes, ha valaki megengedhetné magának.
 


 
A C# egy nagy erejű lézerpuska, amit egy szamár hátára erősítettek. Ha leveszik a szamár hátáról, már nem túl sok hasznát lehet venni.
 

 
A Prolog egy mesterséges intelligencia által irányított fegyver: elmondod neki, hogy mit csináljon, amit meg is tesz, de ezzel együtt épít egy csapat terminátort is, hogy visszamenjen a múltba, és megölje az anyádat.
 

 
A Lisp egy bökő, ami többféle kivitelben létezik. Használója minden bizonnyal őrült vagy közveszélyes.
 

 
 
Melyik a kedvenced?

Írd meg nekünk az allas@schonherzbazis.hue-mail címre!
 
***
 
Ha kreatív, kihívásokkal teli, minőségi mérnök állást keresel minőségi munkáltatónál, jó helyen jársz, mert a Schönherz Bázis épp azért jött létre, hogy Neked segítsen. Gyere, nézz szét aktuális állásaink között!
 
Schönherz Bázis – Jó mérnököt jó helyre!
 
***
 
(Forrás: Bjorn Tipling, Nils P.)
 
#programnyelvek #programozas #php #java #phyton #perl #javascript #mernokallas #informatikusallas #felmondas #elbocsatas #munkamaganelet #worklifebalance #maganelet #parkapcsolat #prioritas #karrier #karriervagycsalad #informatikusmunka #javafejleszto #cfejleszto #cprogramozo #seniorinformatikus #bmevik #schonherz #schonherzalumni #itszakerto #itspecialistjob #itjob
 
 
Oszd meg barátaiddal is!