Álláshírdetések
Java fejlesztő, PHP fejlesztő, C++ fejlesztő, C#/.NET fejlesztő, ASP.NET, villamosmérnök, tesztmérnök, adattárház szakértő, rendszermérnök, gépészmérnök, mobil fejlesztő, beágyazott fejlesztés, android fejlesztő, ios fejlesztő, full stack, web fejlesztő, frontend, backend, SQL, python, linux, unix, drupal, HTML, JEE, adatbányász

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Javascript fejlesztő, 11. kerület
Javascript fejlesztő, 11. kerület
Budapest 11. kerület
Sajnos ezt a pozíciót már betöltötték, kérlek nézz körül az aktuális állásajánlatok között.

Részletes leírás

A 11. kerületben van a leendő munkahelyed, nem messze a Műszaki Egyetemtől és a Schönherz kollégiumtól. A kollegák sincsenek messze a Schönherz kollégiumtól 
Számodra is lehet, hogy előny, ha Qpáztál már, de nem feltétel.

Kulcs a szívükhöz, ha jó vagy ezekben:

- Javascript JS framework, pl. extJS, QooxDoo, JQuery
- mennek a Linux alapok (láttál már parancssoros felületet)
- ismered Raphaelt vagy egyéb vektoros animációs technikát
- a Pearl nem gyöngyöt jelent számodra
- még jobb, ha megy a PostgreSQL és a Bash
- B kategóriás jogosítványod is van
- és saját autód

A cég 2001 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel, közvetlen, ugyanakkor ambiciózus a légkör a csapatban. A 10 éve működő és folyamatosan növekvő call center üzletágba keresnek megbízható, felelősségteljes frontend programozót.


A legfelső (4.) emeleti, saját teraszos irodát kellemes hangulatú, zöld, fás utcák övezik. Van légkondi, nagy, nyitható tetőri ablakok, babzsákok, extra minőségű forgószékek (goo.gl/LMDl2j), mert figyelnek az egészségedre!

Munkaeszközt (noti, telefon) próbaidő után kapsz, rád bízzák a választást. Adnak a minőségre, ultrabookja, felsőkategóriás okostelefonja van mindenkinek.

A fejlesztés agilis, a munkaidő kötetlen, a home office szabad.

Ha kerékpárrral érkezel, a belső, őrzött udvaron biciklitárolóba teheted, ha autóval, azzal is könnyen és ingyenesen parkolhatsz.
Van saját, pénztárca kímélő menza és büfé, de 5 percre van az egyik legjobb ár-érték arányú kínai étterem is. Ha otthon főznek rád, azt is meg tudod mikrózni.

Minden hónap első péntekén csapatépítő sütés-főzés (bográcsozás, hamburgersütés, grillezés, stb.), gokartozás vagy biciklizés van, de van, amikor nem bonyolítják, csak söröznek.

Ha sörhas helyett kockahasra gyúrsz, számos sportolási lehetőségből választhatsz a környéken (pl. Bikás Park, ELTE - Mérnök utcai sporttelep, Kondorosi Uszoda, Griff Squash Klub)


Partnerünk 2001 óta foglalkozik szoftverfejlesztéssel. Az alapítók a BME-n ismerkedtek meg, családias, ugyanakkor ambiciózus a légkör a csapatban.

A 10 éve működő, és folyamatosan növekvő call center üzletágba keresnek frontend programozót, egy megbízható munkatársat, aki nem riad vissza az egyéni, felelősségteljes munkavégzéstől.

Kulcs kompetenciák

Javascript, JS framework ismerete, pl. extJS, QooxDoo

Szükséges nyelvtudás

Angol középfok

Heti óraszám

40 óra

Munkavégzés helye

Budapest 11. kerület

Amit a megbízónk kínál

Jövőbe mutató, érdekes fejlesztések, jó csapat

Szükséges dokumentumok

fényképes szakmai cv