Álláshírdetések
Java fejlesztő, PHP fejlesztő, C++ fejlesztő, C#/.NET fejlesztő, ASP.NET, villamosmérnök, tesztmérnök, adattárház szakértő, rendszermérnök, gépészmérnök, mobil fejlesztő, beágyazott fejlesztés, android fejlesztő, ios fejlesztő, full stack, web fejlesztő, frontend, backend, SQL, python, linux, unix, drupal, HTML, JEE, adatbányász

CV küldés

Küldj önéletrajzot! Gyorsan, egyszerűen.
Megjegyzésbe írd be a pozíció nevét.
CV küldés

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kövess minket!

Kövess minket!

Frissdiplomás program pályakezdő fejlesztőknek és rendszerüzemeltetőknek (15 hét külföldön, 2015 augusztustól!)
Frissdiplomás program pályakezdő fejlesztőknek és rendszerüzemeltetőknek  (15 hét külföldön, 2015 augusztustól!)
Budapest, 9. kerület
Sajnos ezt a pozíciót már betöltötték, kérlek nézz körül az aktuális állásajánlatok között.

Részletes leírás

Szeretnél részt venni egy világcég 15 hetes külföldi gyakornoki programjában?
Pályakezdő szoftverfejlesztő informatikus, villamosmérnök vagy matematikus vagy?
Akkor most nagyon boldog leszel, mert ezt Neked találták ki!

A csapatba olyan diplomázás előtt álló, frissdiplomás vagy max. 1 éves tapasztalattal rendelkező programozók és rendszermérnökök jelentkezését várjuk, akik lelkesednek a legújabb szoftverfejlesztési technológiák iránt és szeretnék fejleszteni designer és programozási készségeiket vagy érdeklődnek az infrastruktúra terület iránt.

Ezeket a rendszereket és technológiákat fogjátok használni:
Java, C++, C#, Linux / Unix, Windows, Perl, .NET, C#, objektum orientált programozás, analízis és design, relációs adatbázisok, middleware, üzenetküldő rendszerek, rendszer-architektúrák, rendszer-integráció, XML / SOAP, script nyelvek és a cég saját technológiái.

Aminek részese lehetsz:

Elit munkakörnyezet, kiemelkedő bérezés, cafeteria, képzés, angol nyelvtanfolyam, 15 hetes külföldi frissdiplomás tréning.
A felvételt nyert résztvevők először egy 15 hetes programon vesznek részt külföldön, amely intenzív informatikai képzést, cégorientációt, a befektetési szektor megismertetését és tényleges üzleti
kihívásokon alapuló projektfeladatokat tartalmaz.
A cég a felvételt nyert jelöltekkel 2 éves tanulmányi szerződést köt!
A munkakezdés dátuma: 2015. augusztus

A cég:

A világ egyik vezető pénzügyi szolgáltató cége, amelynek magyarországi leányvállalatánál már közel 10 éve dolgoznak a profi és motivált munkatársak.
A vállalat globálisan együttműködik a cég az ázsiai, észak-amerikai és európai leányvállalataival, így elképesztő felkészültségű szakemberekkel dolgozhatsz együtt!

A magyar leányvállalat fő feladata az anyacég üzleti tevékenységeinek támogatása pénzügy, informatika, matematikai modellezés, hitelkockázat- és piaci elemzés, értékpapír kereskedés területén.
Az IT szakterületek feladata a modellező és szimulációs szoftverek, valamint elemző és biztonsági rendszerek kifejlesztése és működtetése.

A budapesti iroda:

Nem lesz honvágyad, ha az ELTE-n vagy a BME-n végeztél, mert jó kilátás nyílik az egyetemi épületekre.
Közlekedhetsz négyféle villamossal, HÉV-vel, autóval és biciklivel is, mert mindegyikkel nagyon könnyű munkába járni. A mélygarázsban parkolhatsz és kerékpározás (esetleg futás) után le is tudsz zuhanyozni.
Van saját étterme a modern irodaháznak, ahol ebéd után egy levezető csocsó is belefér. Nem a sziesztát, hanem a gerinced egészségét hivatottak támogatni a szuper ergonomikus irodaszékek. Ugye jó lehet egy munkáltató, aki ennyire gondoskodik munkavállalói komfortérzetéről?
Sőt! Az iroda aljában edzőterem is van, ahova sokan járnak, még ebédidőben is. (Na, azért ne ebéd helyett menj!)

A munkakezdés dátuma: 2015. augusztus

Kulcs kompetenciák

- Programtervező matematikus / informatikus / villamosmérnök / fizikus végzettség (vagy 2015-ös végzés)
- max. 1 év munkatapasztalat
- valamely programozási nyelv ismerete (Java, C#, C++) elvárt
- pénzügyi szakterületek iránti érdeklődés

Előnyt jelent

Kitűnő problémamegoldó képesség, MSc. végzettség, sikeres TDK, jeles szakdolgozat / diploma, erős érdeklődés a technológia iránt.

Szükséges nyelvtudás

tárgyalóképes angol nyelvtudás

Heti óraszám

40 óra

Munkavégzés helye

Budapest, 9. kerület

Amit a megbízónk kínál

Külföldi út, rengeteg fejlődési lehetőség. A megbecsülésed tükröző juttatási csomag, valamint figyelnek az egészségedre és a jó hangulatodra is. A cég a felvételt nyert jelöltekkel 2 éves tanulmányi szerződést köt.

Szükséges dokumentumok

Fényképes szakmai önéletrajz angol nyelven